Retour à catégorie

Prix 12345 F

Ann Merckx
Ann Merckx
en ligne 1 mois il y a…jours

Inscrit

7 Janvier 2019

Envoyer

Autres annonces de cet utilisateur

Studio aan de Mont Ventoux te huur

4 Juillet 2019, 19:47

Région Aquitaine, Cuq

Prix 12345 F

Ajouter aux favoris

annonce studio aan de mont ventoux te huur

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

meer info: https://studiomontventoux.webnode.be

nieuw nieuw nieuw in 2019 AIRCO

In de Drôme van de Provence, studio met uitzonderlijke ligging en prachtig zicht op de “Mont Ventoux” . Een streek zowel voor groot en klein. Rust, wandelingen, fietsen, VTT, zwemmen in de rivieren. De Ventoux ligt binnen handbereik want de studio bevindt zich te midden van Malaucene, van Bedoin en van Sault. Toeristische bezienswaardigheden genoeg in Vaison-la-Romaine en Avignon . Supermarkt (Casino), slagerij en 2 bakkerijen op slechts 1 km afstand. Broodjes kunnen besteld worden aan de receptie en dagelijks kan mijn genieten van een avondmenu aan een democratische prijs. Soms worden er ook gezellige thema avonden georganiseerd.

Volledig gerenoveerde studio in 2015 voor max. 3 personen (dieren niet toegelaten).

Een verzorgd domein met zwembad, kinderbad, ping-pong, dammen- en schakelspel, pétanque en een bar met mogelijkheid tot internet.

De studio bestaat uit een leefruimte met keukenhoek (vernieuwd nov’ 15, microgolfoven en frigo), zithoek (Tv+Video+Dvd+MP3-stereo) en een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een badkamer(vernieuwing febr.’16) met lavabo, wc en inloopdouche. In de inkomhal bevindt zich een ingebouwd stapelbed. De studio biedt dus plaats aan max. 3 personen. Omwille van de warme zomers NIEUW in 2019 “AIRCO”.

Een prachtig terras (8 m2) met een adembenemend zicht op de Mont Ventoux maakt de ligging van deze studio uniek. Mogelijkheid om een fiets te stallen.

Interesse? Stuur gerust een berichtje of mail.

5029

44

Ann Merckx
Ann Merckx
en ligne 1 mois il y a…jours

Inscrit

7 Janvier 2019

Envoyer

Envoyer

Commentaires

Ecrivez votre commentaire ici

Le contenu du message est trop court, veuillez ajouter des mots supplémentaires

Envoi

Commentaires: 0